MetalForm - de smeedijzeren magie
Gratis verzending vanaf 200 EUR

Balkonleuning van vast smeedijzer.

Gemaakt van massief ijzer, strippen 20x5 en 40x5 mm.

Het wordt aangeboden in twee versies: met of zonder galvanisatie.

De opgegeven prijs is exclusief galvanisatie.

Kleur: naar keuze van de klant.

De prijs voor het balkonhek per lineaire meter van de gegeven hoogte.   

Voor een offerte met de exacte afmetingen van uw balkonleuning ga naar pagina "Product op maat" en stuur ons uw aanvraag.

U ontvangt binnen korte tijd ons voorstel.

Voor de regio Het Gooi/ Utrecht verzorgen wij ook het inmeten en het plaatsen van de gietijzeren hekwerken en poorten. Neem contact op voor een offerte.

De montage-instructie wordt meegeleverd bij aflevering van uw product. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Levertijd 5-6 weken na de besteldatum.

 

Specificatie
Gewicht (kg) 33,00
Hoogte (cm) 100,00 см.
Lengte (cm) 200,00 см.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Balkonhek Sirclo

  • Model: 43114
  • Beschikbaarheid: Voorbestelling


MetalForm: de smeedijzeren magie

Metalform heeft een zeer grote collectie gietijzeren/ smeedijzeren tuinhekken,  poorten,  raamhekken, tuinmeubels,  barbecues, haardstellen,  bedden en nog veel meer. Vaak zijn onze gietijzeren producten in maar liefst zes kleuren en in elke stijl verkrijgbaar.

Heeft u zelf een idee of ontwerp voor een gietijzeren hek, een smeedijzeren poort of een uniek gietijzeren bed ? Ook dat kan. MetalForm kan alle denkbare voorwerpen en meubels vervaardigen in smeedijzer en  gietijzer. Klik op Product op  Maat en vertel ons uw wensen. We denken graag met u mee.

Al onze hoogwaardige gietijzeren producten worden gegoten volgens de modernste technologieën, bewerkt met de hand volgens oeroud vakmanschap, en afgewerkt met een vleugje Bulgaarse Magie!

Voor de regio Het Gooi/ Utrecht verzorgen wij ook het inmeten en het plaatsen van de gietijzeren hekwerken en poorten. Neem contact op voor een offerte.

Hoogwaardig gietijzer en smeedijzer voor in en om het huis.

Ambachtelijk gietijzer en smeedwerk – Magisch mooie unieke ontwerpen - Handwerk - Authentiek en karakteristiek – 20 jaar ervaring – De beste kwaliteit – Maatwerk en eigen ontwerp mogelijk -  Onderhoudsarm – Origineel en Onderscheidend - Duurzaam en sterk – Stijlvol – Verhoogt de waarde van uw huis –  Gratis offerte binnen 24 uur - Door heel Nederland België en Luxemburg leverbaar.