MetalForm - de smeedijzeren magie
Gratis verzending vanaf 200 EUR
  • Poort Poseidon

Poort van vast smeedijzer. Wordt geproduceerd in de gewenste maat en kleur. 

Gemaakt van massief smeedijzer, vierkant 16 mm.

De poort wordt aangeboden in twee versies: met of zonder galvanisatie.

De opgegeven prijs is exclusief galvanisatie.

Kleur: naar keuze van de klant.

Op aanvraag kunnen metalen worden veranderd binnen de volgende grenzen:

-       vierkante bar: van 10x10mm. naar 18x18mm.

-       platte staaf: van 12x6mm. naar 40x8mm.

-       ronde staaf: van 10mm. tot 18 mm.

Voor de regio Het Gooi/ Utrecht verzorgen wij ook het inmeten en het plaatsen van de gietijzeren hekwerken en poorten. Neem contact op voor een offerte.

De montage-instructie wordt meegeleverd bij aflevering van uw product. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Levertijd 5-6 weken na de besteldatum.
Specificatie
Gewicht (kg) 105,00
Hoogte (cm) 220,00 см.
Lengte (cm) 100,00 см.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Poort Poseidon

  • Model: 41110
  • Beschikbaarheid: Voorbestelling

Tags: Poort Poseidon


MetalForm: de smeedijzeren magie

Metalform heeft een zeer grote collectie gietijzeren/ smeedijzeren tuinhekken,  poorten,  raamhekken, tuinmeubels,  barbecues, haardstellen,  bedden en nog veel meer. Vaak zijn onze gietijzeren producten in maar liefst zes kleuren en in elke stijl verkrijgbaar.

Heeft u zelf een idee of ontwerp voor een gietijzeren hek, een smeedijzeren poort of een uniek gietijzeren bed ? Ook dat kan. MetalForm kan alle denkbare voorwerpen en meubels vervaardigen in smeedijzer en  gietijzer. Klik op Product op  Maat en vertel ons uw wensen. We denken graag met u mee.

Al onze hoogwaardige gietijzeren producten worden gegoten volgens de modernste technologieën, bewerkt met de hand volgens oeroud vakmanschap, en afgewerkt met een vleugje Bulgaarse Magie!

Voor de regio Het Gooi/ Utrecht verzorgen wij ook het inmeten en het plaatsen van de gietijzeren hekwerken en poorten. Neem contact op voor een offerte.

Hoogwaardig gietijzer en smeedijzer voor in en om het huis.

Ambachtelijk gietijzer en smeedwerk – Magisch mooie unieke ontwerpen - Handwerk - Authentiek en karakteristiek – 20 jaar ervaring – De beste kwaliteit – Maatwerk en eigen ontwerp mogelijk -  Onderhoudsarm – Origineel en Onderscheidend - Duurzaam en sterk – Stijlvol – Verhoogt de waarde van uw huis –  Gratis offerte binnen 24 uur - Door heel Nederland België en Luxemburg leverbaar.