MetalForm - de smeedijzeren magie
Gratis verzending vanaf 200 EUR

Geniet tijdens de koudere zomeravonden van extra warmte met een vierkante vuurkorf voor op het terras of in de tuin! 

Korf van massief ijzeren staaf - vierkant 14х14 mm, metalen strip 20х6 mm en 3 mm dik staalplaat.

Grill - massief ijzeren staaf met een diameter van 6 mm en 8 mm.

Beschermende lade - 3 mm dik plaatstaal en metalen strip 20х4 mm.

Alle onderdelen die direct zijn blootgesteld aan vuur zijn bewerkt met een hittebestendige, anti-corrosie lak die hitte kan

verdragen tot 600 ⁰ C.

Kleur: zwart


 

Specificatie
Gewicht (kg) 17,20
Hoogte (cm) 60,00 см.
Breedte (cm) 40,00 см.
Lengte (cm) 54,00 см.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Vuurkorf vierkant

  • Model: 33759
  • Beschikbaarheid: Voorbestelling

Tags: Vuurkorf


MetalForm: de smeedijzeren magie

Metalform heeft een zeer grote collectie gietijzeren/ smeedijzeren tuinhekken,  poorten,  raamhekken, tuinmeubels,  barbecues, haardstellen,  bedden en nog veel meer. Vaak zijn onze gietijzeren producten in maar liefst zes kleuren en in elke stijl verkrijgbaar.

Heeft u zelf een idee of ontwerp voor een gietijzeren hek, een smeedijzeren poort of een uniek gietijzeren bed ? Ook dat kan. MetalForm kan alle denkbare voorwerpen en meubels vervaardigen in smeedijzer en  gietijzer. Klik op Product op  Maat en vertel ons uw wensen. We denken graag met u mee.

Al onze hoogwaardige gietijzeren producten worden gegoten volgens de modernste technologieën, bewerkt met de hand volgens oeroud vakmanschap, en afgewerkt met een vleugje Bulgaarse Magie!

Voor de regio Het Gooi/ Utrecht verzorgen wij ook het inmeten en het plaatsen van de gietijzeren hekwerken en poorten. Neem contact op voor een offerte.

Hoogwaardig gietijzer en smeedijzer voor in en om het huis.

Ambachtelijk gietijzer en smeedwerk – Magisch mooie unieke ontwerpen - Handwerk - Authentiek en karakteristiek – 20 jaar ervaring – De beste kwaliteit – Maatwerk en eigen ontwerp mogelijk -  Onderhoudsarm – Origineel en Onderscheidend - Duurzaam en sterk – Stijlvol – Verhoogt de waarde van uw huis –  Gratis offerte binnen 24 uur - Door heel Nederland België en Luxemburg leverbaar.