MetalForm - de smeedijzeren magie
Gratis verzending vanaf 200 EUR

Over ons


MetalForm Smeedijzeren Magie: Hoogwaardig gietijzer en smeedijzer producten voor in en om het huis.

Ambachtelijk gietijzer en smeedwerk – Magisch mooie unieke ontwerpen - Authentiek en karakteristiek – 20 jaar ervaring – De beste kwaliteit – Maatwerk en eigen ontwerp mogelijk -  Onderhoudsarm – Origineel en Onderscheidend - Duurzaam en sterk – Stijlvol – Verhoogt de waarde van uw huis –  Gratis offerte binnen 24 uur - Door heel Nederland leverbaar

Ons bedrijf

MetalForm Benelux is een Nederlands bedrijf. KvK nummer: 56966717; BTW nummer: NL 002229318B79 . Wij bieden online smeedijzeren en gietijzeren producten geproduceerd door het bedrijf MetalForm Bulgarije. MetalForm Benelux is leverancier voor Nederland, België en Luxemburg. Maar ook exporteert MetalForm naar landen als: Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

MetalForm maakt smeedwerk voor particuliere en zakelijke klanten en is in te zetten voor kleine en grote projecten voor binnen en buiten.

MetalForm staat garant voor 20 jaar ervaring

MetalForm Benelux bestaat 3 jaar. Het Bulgaarse moederbedrijf staat garant voor 20 jaar ervaring op het gebied van gietijzer en smeedwerk. MetalForm Benelux is de Nederlandse leverancier van ambachtelijke, hoogwaardige gietijzeren hekwerken, poorten en trapleuningen. Ook levert MetalForm prachtig, uniek smeedijzeren meubilair met een authentieke stijl voor de woonkamer, de tuin en de slaapkamer.

Kwaliteit met ambachtelijke afwerking

Alhoewel er in onze  fabriek met de modernste technologieën wordt gewerkt,  houden de Bulgaren het eeuwenoude vakmanschap van het gietwerk en smeden in ere. Alle producten worden nog steeds afgewerkt met de hand én met een vleugje Bulgaarse Magie.

Smeedijzeren Magie: Uniek en authentiek

Die smeedijzeren magie bestaat uit betoverend mooie, onderscheidende, authentieke ontwerpen met een prachtige ambachtelijke afwerking. De hekwerken, tuinpoorten en (tuin)meubels zijn van de hoogste kwaliteit gietijzer en hebben een karakteristieke, klassieke en uniek uitstraling die een ware aanvulling voor uw huis (of bedrijf) zijn. Maar die magie komt zeker ook voort uit vakmanschap en oprechte liefde voor duurzaam en mooi smeedwerk dat een leven lang mee gaat.

Maatwerk en eigen ontwerp mogelijk

Onder elke visual van onze smeedijzeren producten staat een algemene omschrijving en een specificatie. Maar past de genoemde maatvoering niet bij uw huis of tuin? Vraag dan via Product op maat een offerte aan voor uw specifieke situatie. Ook kunnen we onze producten volgens uw eigen ideeën en ontwerpen maken. Wilt u persoonlijk overleggen, bel ons dan  of stuur een WhatsApp  via +31653181406. We denken heel graag met u mee.

MetalForm Benelux


Alle gegevens op een rijtje
HandelsnaamMetalForm Benelux
Telefoon

06 53181406

E-mailinfo@metalform.nl
 WhatsApp06 53181406 
KvK-nummer56966717
BTW-nummerNL 002229318B79
RekeningnummerNL58RABO0316077488
  
Postadresc/o Franciscusweg 219 O
1216 SE 
Hilversum
 Facebook  https://www.facebook.com/gietijzer/
 Instagram